Ключови статии от блога събрани в книга “Практични бизнес съвети”

Първата книга с избрани публикации от блога practicalpieces.com е готова! “Първата”, защото планирам да публикувам още практични съвети в блога, така че най-вероятно ще има и нови издания, а защо не и съвсем нови книги. Какво ще се случи с този проект в бъдеще зависи от вас – читателите и ползвателите 🙂

В началото на 2017 г. си дадох сметка, че статиите в блога са удобен ресурс предимно за хора, които имат непрекъснат достъп до интернет, но не са лесни за ползване от читатели без добри умения за работа с компютър и ползване на интернет базирани източници.

Така се роди идеята да обединя някои от публикациите в книга, която може да се чете офлайн, както и да е удобна за изтегляне от интернет сайтове или изпращана по e-mail.

Първото издание на книгата е озаглавено “Практични бизнес съвети. Ръководство за предприемачи, мениджъри и хора със свободни професии” и излиза само в електронен вид. Статиите са така организирани, че могат лесно да се разпечатват, в случай че някой предпочита да ползва конкретна публикация на хартия.

Книгата се разпространява безплатно – тя е част от концепцията на моя блог за pro bono подпомагане с базови бизнес познания и умения на предприемачи, мениджъри и хора със свободни професии. Вярвам, че така хората без богат бизнес опит, но заредени с ентусиазъм и желание за успех, ще могат да свършат по-добре работата си и ще спечелят щастие, време, приятели, пари или каквото друго много желаят.

Специални благодарности на:

  • талантливия млад художник Александър Лечев за илюстрациите към всяка статия;
  • Албена Христова за редакторската работа по текстовете;
  • художника Калина Димитрова за цялостното графично оформление и предпечатната работа.

Книгата в PDF формат можете да изтеглите от този адрес https://practicalpieces.com/wp-content/uploads/2018/06/Practical_business_advice_by_Stefan_Dimitrov.pdf (ако линкът не се отваря автоматично, копирайте URL, поставете в полето за адрес на интернет браузър и натиснете бутона Enter от клавиатурата).

Успех!

Posted in Книги и статии | Tagged , , | 2 Comments