Права и правила

Можете да използвате целите текстове на отделните публикации или части от тях, стига да цитирате като източник настоящия блог www.practicalpieces.com.

Публикуваните съвети сами по себе си не са гаранция за успех – има голямо значение какво целите, какво точно правите и как! Ако имате затруднения в прилагането им или резултатите не ви удовлетворяват, напишете коментар към съответния пост или ми изпратете съобщение през страницата за контакти. Обещавам при първа възможност да обсъдим казуса и да помислим заедно за решение.

За да избегна спам, недобронамерени или не по темата изказвания, всяко публикувано от вас мнение подлежи на одобрение преди стане видимо в коментарите след съответния пост.

Пишете кратки коментари на български и на кирилица – никак не харесвам мързела или нехайството на онези, които не уважават езика ни! Единствено оправдание за ползване на шльокавица (kirilica s latinski bukvi) е техническа невъзможност за възпроизвеждане на кирилица от устройството, което ползвате.

В коментарите си посочвайте реални имена и e-mail-и. Това не е задължително, но ако искате да ви отговоря, то поне мейл адресът трябва да е истински.

Би било чудесно, ако споделите практически опит по интересна за вас тема или имате предложения за допълнение/изменение на някоя публикация, така че да стане по-полезна за читателите.

Благодаря ви, че ще проявите разбиране и толерантност!