четвъртък, юни 20, 2024

Честита нова 2014!

Сподели

Fireworks_2014Много съм щастлив за трети път да пожелая Честита Нова Година на всички вас – познати и непознати посетители на моя блог!

Нека новата 2014 ви донесе много късмет, здраве, лично щастие и професионален просперитет. Пожелавам ви през тази година да се радвате на сбъднати мечти и да живеете в мир със себе си и ще съм много щастлив, ако успея поне мъничко да помогна за това с някоя от публикациите си.

Заповядайте в practicalpieces.com и споделете мнение относно тема, която ви вълнува – размяната на идеи е едно от нещата, които ни помагат да растем и откриваме нови хоризонти.

Успех!

Stefan Dimitrov
Stefan Dimitrov
Над 25 години опит като главен маркетинг директор на водещи компании в областта на информационните технологии и дистрибуцията на медицински изделия, консултант по продажби и маркетинг на малки и средни компании, обучител по продажби и маркетинг. Вярвам, че маркетингът е смесица от наука, изкуство и късмет! Със сигурност има много общи научни правила и принципи, които са в основата на всеки маркетингов проект, но изкуството е в начина, по който те се комбинират и прилагат, защото няма универсална формула за успех. Късметът винаги е важен...

Други статии

КАТЕГОРИИ

Подобни статии