четвъртък, юни 20, 2024

Жоро – майстор на четката и багрите

Сподели

Георги Георгиев (Жоро) от Плевен е от онези фини, скромни, но силни хора, които толкова рядко виждаме наоколо напоследък.

Възхищавам се на куража на Жоро да се занимава изключително с това, което най-много обича – айкидо и рисуване. Независимо от това какво му предлага живота, от както помня Жоро той винаги рисува. Убеден съм, че заниманията с айкидо са изострили сетивата му за красивото и затова в картините му има нещо специално…

Жоро си има своята страст на художник – търси и открива великолепни места в България, наблюдава ги през различните сезони и улавя духа им, за да го пресъздаде в своите картини.

Стотици българи и чужденци имат в домовете и офисите си негови творби, на които са запечатани българска възрожденска архитектура, природни забележителности или възхитителни импресии, които незнайно как дърпат фини струни в душата на зрителите.

С чиста съвест препоръчвам работата на Жоро на всички, които:
– търсят впечатляващ подарък за чуждестранни или български бизнес партньори;
– искат да обогатят интериора на своя дом или офис с картини;
– търсят емоционално заредени подаръци за близки хора.

Жоро е съвсем земен човек – спокойно можете да обсъдите какво би било най-подходящо да нарисува за вашия случай, с каква техника (маслени бои, акварел, пастели или графика), в какви размери и т.н., така че да постигнете максимален ефект.

Ако желаете да се свържете с Жоро, позвънете на моб. тел. 0898 262 323

Stefan Dimitrov
Stefan Dimitrov
Над 25 години опит като главен маркетинг директор на водещи компании в областта на информационните технологии и дистрибуцията на медицински изделия, консултант по продажби и маркетинг на малки и средни компании, обучител по продажби и маркетинг. Вярвам, че маркетингът е смесица от наука, изкуство и късмет! Със сигурност има много общи научни правила и принципи, които са в основата на всеки маркетингов проект, но изкуството е в начина, по който те се комбинират и прилагат, защото няма универсална формула за успех. Късметът винаги е важен...

Други статии

КАТЕГОРИИ

Подобни статии