Жоро – майстор на четката и багрите

Георги Георгиев (Жоро) от Плевен е от онези фини, скромни, но силни хора, които толкова рядко виждаме наоколо напоследък.

Възхищавам се на куража на Жоро да се занимава изключително с това, което най-много обича – айкидо и рисуване. Независимо от това какво му предлага живота, от както помня Жоро той винаги рисува. Убеден съм, че заниманията с айкидо са изострили сетивата му за красивото и затова в картините му има нещо специално…

Жоро си има своята страст на художник – търси и открива великолепни места в България, наблюдава ги през различните сезони и улавя духа им, за да го пресъздаде в своите картини.

Стотици българи и чужденци имат в домовете и офисите си негови творби, на които са запечатани българска възрожденска архитектура, природни забележителности или възхитителни импресии, които незнайно как дърпат фини струни в душата на зрителите.

С чиста съвест препоръчвам работата на Жоро на всички, които:
– търсят впечатляващ подарък за чуждестранни или български бизнес партньори;
– искат да обогатят интериора на своя дом или офис с картини;
– търсят емоционално заредени подаръци за близки хора.

Жоро е съвсем земен човек – спокойно можете да обсъдите какво би било най-подходящо да нарисува за вашия случай, с каква техника (маслени бои, акварел, пастели или графика), в какви размери и т.н., така че да постигнете максимален ефект.

Ако желаете да се свържете с Жоро, позвънете на моб. тел. 0898 262 323

За Stefan Dimitrov

Над 25 години опит като главен маркетинг директор на водещи компании в областта на информационните технологии и дистрибуцията на медицински изделия, консултант по продажби и маркетинг на малки и средни компании, обучител по продажби и маркетинг. Вярвам, че маркетингът е смесица от наука, изкуство и късмет! Със сигурност има много общи научни правила и принципи, които са в основата на всеки маркетингов проект, но изкуството е в начина, по който те се комбинират и прилагат, защото няма универсална формула за успех. Късметът винаги е важен...
Публикувано в Майстори с етикети , , , , , , . Постоянна връзка.

4 Responses to Жоро – майстор на четката и багрите

 1. Много ми харесаха картините на Жоро. Ами да се хваща да чете за SEO и сайтове, да прави един сайт и да продава навън :). Бтв има ли къде да се видят повече картини и ценови диапазон.

  • Stefan Dimitrov каза:

   Здравей Свилен,
   Радвам се, че ти допаднаха картините 🙂 За съжаление няма къде (освен на място в Плевен) да се видят картините му (за сега). Говорим си с него за сайт, но това са само идеи все още… Очаквам още снимки, които мога да изпратя по мейл, ако някой иска информация.
   Ценовият диапазон е много голям – от няколко лева за стилизирана графика с формат на пощенска картичка, до няколко хиляди лева за пано с площ няколко кв. м. По-скоро бих препоръчал на тези, които проявяват интерес, да разкажат предпочитанията си на Жоро, а той да препоръча сюжет, размер, техника на изпълнение и цена. Може и нещо готово да покаже… Така ще стане ясно дали си срещат очакванията.

 2. Уляна каза:

  Препоръчаха ми Георги и дълго се рових в Интернет да намеря негови произведения. От това което виждам съм очарована, но се питам защо толкова време не сте направили за него нещо, за да популяризирате изкуството му! Бих се радвала ако във Facebook или на e- mail мога да видя негови картини. Пожелавам му успех!

  • Stefan Dimitrov каза:

   Здравейте Уляна,

   Радвам се, че и Вие сте очарована от картините на Жоро – той наистина е много интересен творец!
   Що се отнася до популяризирането на изкуството му, публикацията в блога ми има точно такава цел – в интернет да има място, където могат да се видят поне няколко картини и да има информация за контакт с художника 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.