Ключови статии от блога събрани в книга “Практични бизнес съвети”

Първата книга с избрани публикации от блога practicalpieces.com е готова! “Първата”, защото планирам да публикувам още практични съвети в блога, така че най-вероятно ще има и нови издания, а защо не и съвсем нови книги. Какво ще се случи с този проект в бъдеще зависи от вас – читателите и ползвателите 🙂

В началото на 2017 г. си дадох сметка, че статиите в блога са удобен ресурс предимно за хора, които имат непрекъснат достъп до интернет, но не са лесни за ползване от читатели без добри умения за работа с компютър и ползване на интернет базирани източници.

Така се роди идеята да обединя някои от публикациите в книга, която може да се чете офлайн, както и да е удобна за изтегляне от интернет сайтове или изпращана по e-mail.

Първото издание на книгата е озаглавено “Практични бизнес съвети. Ръководство за предприемачи, мениджъри и хора със свободни професии” и излиза само в електронен вид. Статиите са така организирани, че могат лесно да се разпечатват, в случай че някой предпочита да ползва конкретна публикация на хартия.

Книгата се разпространява безплатно – тя е част от концепцията на моя блог за pro bono подпомагане с базови бизнес познания и умения на предприемачи, мениджъри и хора със свободни професии. Вярвам, че така хората без богат бизнес опит, но заредени с ентусиазъм и желание за успех, ще могат да свършат по-добре работата си и ще спечелят щастие, време, приятели, пари или каквото друго много желаят.

Специални благодарности на:

 • талантливия млад художник Александър Лечев за илюстрациите към всяка статия;
 • Албена Христова за редакторската работа по текстовете;
 • художника Калина Димитрова за цялостното графично оформление и предпечатната работа.

Книгата в PDF формат можете да изтеглите от този адрес https://practicalpieces.com/wp-content/uploads/2018/06/Practical_business_advice_by_Stefan_Dimitrov.pdf (ако линкът не се отваря автоматично, копирайте URL, поставете в полето за адрес на интернет браузър и натиснете бутона Enter от клавиатурата).

Успех!

За Stefan Dimitrov

Над 25 години опит като главен маркетинг директор на водещи компании в областта на информационните технологии и дистрибуцията на медицински изделия, консултант по продажби и маркетинг на малки и средни компании, обучител по продажби и маркетинг. Вярвам, че маркетингът е смесица от наука, изкуство и късмет! Със сигурност има много общи научни правила и принципи, които са в основата на всеки маркетингов проект, но изкуството е в начина, по който те се комбинират и прилагат, защото няма универсална формула за успех. Късметът винаги е важен...
Публикувано в Книги и статии с етикети , , . Постоянна връзка.

2 Responses to Ключови статии от блога събрани в книга “Практични бизнес съвети”

 1. Илия Златев каза:

  Открих печатна грешка. Пише “Така се повява”, а трябва да е “Така се поЯвява”.

  • Stefan Dimitrov каза:

   Благодаря за информацията – оправих грешката 🙂 Щастлив съм да разбера, че някой чете внимателно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.