четвъртък, юни 20, 2024

Една идея как да преборите “нелечими” болки в гърба и други неразположения

Сподели

Healing Back Pain. The Mind-Body ConnectionПо пътя към моето собствено оздравяване попаднах на едно впечатляващо четиво – книгата “Избави се от болките в гърба. Връзката ум-тяло” на Джон Сарно (англ. Healing Back Pain. The Mind-Body Connection).

Сигурен съм, че за много хора ще бъде неприемлива идеята, че ужасната физическа болка е причинена от потиснати и зарити в подсъзнанието гняв, страх и други емоции. Ако сте сред тях, просто затворете тази интернет страница и продължете да търсите начин да възстановите здравето си.

Но ако вече сте опитали какво ли не и нищо не помага, зачетете се – може би е време да се изправите пред себе си!

В случай, че ви е трудно да се справите сами, мога да ви препоръчам някой, който да ви помогне в това пътуване 😉

Пожелавам ви 2015г. да е годината, в която ще се отървете напълно от болките и ще преживеете много нови вълнуващи трансформации.

Stefan Dimitrov
Stefan Dimitrov
Над 25 години опит като главен маркетинг директор на водещи компании в областта на информационните технологии и дистрибуцията на медицински изделия, консултант по продажби и маркетинг на малки и средни компании, обучител по продажби и маркетинг. Вярвам, че маркетингът е смесица от наука, изкуство и късмет! Със сигурност има много общи научни правила и принципи, които са в основата на всеки маркетингов проект, но изкуството е в начина, по който те се комбинират и прилагат, защото няма универсална формула за успех. Късметът винаги е важен...

Други статии

КАТЕГОРИИ

Подобни статии