четвъртък, юни 20, 2024

Знаете ли как изглежда Бог?

Сподели

Little-girlЕдно малко момиченце имало час по рисуване. Тя била на 6 години, седяла си в дъното на стаята и рисувала. Учителката била забелязала, че това момиченце рядко внимава, но точно в този час то било много концентрирано. Преподавателката била изумена, отишла при него и надникнала в рисунката.

Какво рисуваш? – попитала учителката.
Рисувам портрет на Бог
отговорило момиченцето.
Добре, но никой не знае как изглежда Бог!? – изненадано казала учителката.
След минутка ще разберете – уверено
отвърнало момиченцето.

Убеден съм, че всеки ще намери своята истина в тази история, която е преразказ на част от видеолецкията на сър Кен Робинсън “Училището убива креативността“.

Stefan Dimitrov
Stefan Dimitrov
Над 25 години опит като главен маркетинг директор на водещи компании в областта на информационните технологии и дистрибуцията на медицински изделия, консултант по продажби и маркетинг на малки и средни компании, обучител по продажби и маркетинг. Вярвам, че маркетингът е смесица от наука, изкуство и късмет! Със сигурност има много общи научни правила и принципи, които са в основата на всеки маркетингов проект, но изкуството е в начина, по който те се комбинират и прилагат, защото няма универсална формула за успех. Късметът винаги е важен...

Други статии

КАТЕГОРИИ

Подобни статии