четвъртък, юни 20, 2024

Майсторите около нас

Сподели

Мое хоби е да търся интересни Хора (не, главното “х” не е грешка), които са майстори в онова, с което са занимават. Аз лично изпитвам особено благоговение пред онези светли същества, които могат да придадат на дарбата си такова съвършено веществено изражение, че да ме накарат поне за миг да забравя за света наоколо.

Вярвам, че майсторите са богатство за всички нас и в тази категория  ще публикувам нещо като портрети, които представят някои от хората, които открих, тяхната дейност и координати за връзка.

Дано тук намерите нещо интересно за служебно ползване, лично удоволствие или идеи как да зарадвате онези, които обичате и цените.

Успех!

 

Stefan Dimitrov
Stefan Dimitrov
Над 25 години опит като главен маркетинг директор на водещи компании в областта на информационните технологии и дистрибуцията на медицински изделия, консултант по продажби и маркетинг на малки и средни компании, обучител по продажби и маркетинг. Вярвам, че маркетингът е смесица от наука, изкуство и късмет! Със сигурност има много общи научни правила и принципи, които са в основата на всеки маркетингов проект, но изкуството е в начина, по който те се комбинират и прилагат, защото няма универсална формула за успех. Късметът винаги е важен...

Други статии

КАТЕГОРИИ

Подобни статии